The best Side of بیماری پسوریازیس سر نی نی سایت
The best Side of بیماری پسوریازیس سر نی نی سایت
Blog Article
در ژوئیهٔ ۲۰۱۴ دانشمندان موفق شدند هشتادوسه ژن جدید را که در بیماری اسکیزوفرنی نقش دارند شناسایی کنند.[۱۱۰] بیشتر این ژنها در انتقال پیامهای شیمیایی در مغز نقش دارند و برخی دیگر نیز بر سیستم ایمنی بدن تأثیر میگذارند.
بااینکه نمیتوان از ابتلا به پسوریازیس پیشگیری کرد، اما با رعایت برخی نکات میتوان با این بیماری مقابله کرد:
در دستگاه تناسلی ادراری: سندرم پیش از قاعدگی، هماچوری، متروراژی، بیاختیاری ادرار، عفونت دستگاه ادراری
برآورد قابلیت به ارث بردن به دلیل مشکل بودن جدا کردن اثرات ژنتیکی و زیست محیطی متفاوت است. بزرگترین خطر برای پیشرفت اسکیزوفرنی داشتن یک فامیل درجه اول مبتلا به بیماری اسکیزوفرنی میباشد (درصد خطر ۶٫۵٪ است)؛ بیش از ۴۰٪ از دوقلوهای همسان کسانی که مبتلا به اسکیزوفرنی هستند نیز تحت تأثیر قرار میگیرند.
درمان هم صرفا شدت علائم را کم میکند. با انجام اقدامات زیر میتوان ریسک ابتلا را تا حد زیادی کاهش داد و از آن پیشگیری کرد:
افت تحصیلی : به دلیل مشکلات شناختی، این بیماران تمایلی به تحصیل و حضور در مدرسه ندارند
با توجه به اینکه افراد مبتلا به اسکیزوفرنی نرخ باروری کمتری دارند، این سؤال که چگونه اسکیزوفرنی اساساً میتواند تحت تأثیر ژنتیک قرار گیرد، یک تناقض به وجود میآورد. انتظار میرود که در فرایند انتخاب طبیعی، اللهایی که خطر اسکیزوفرنی را افزایش میدهند، به دلیل تأثیرات منفی آنها بر موقفیت تولیدمثل، انتخاب نشوند. توضیحات مختلفی برای حل این تناقض ارائه شدهاست، از جمله اینکه آللهای مرتبط با اسکیزوفرنی یک سازواری تولیدمثلی در افراد غیرمبتلای دارای این آللها ایجاد میکند.
نوروماسکولار و اسکلتی: ضعف، هایپوستزیا، میالژیا، پارستزیا، راه رفتن غیرعادی، choreoathetosis، دیس آرتریا، دیس کینزیا، هایپرکینزیا، هایپوکینزیا، هایپوتونیا، نوروپاتی، ترمور، توئیچینگ، کمر درد، سفتی عضلانی cogwheel، هایپرتونیا
طرز تهیه خورشت کرفس تمام رازها و اسرار خورشت کرفس لعابدار و خوشمزه که تا حالا نمی دونستی !
در این مطلب قصد داریم ضمن آشنایی با این بیماری، علائم ، علل و راه های درمان آن را نیز بررسی کنیم.
– درمان مناسب: پس از تشخیص، پزشک ممکن است درمانهایی نظیر داروهای ضد قارچ، کرمهای ضد کنه، یا داروهای ضد التهاب تجویز کند.
درمان سریع قارچ پوستی اغلب شامل استفاده از داروهای ضدقارچ موضعی و گاهی اوقات داروهای خوراکی است. مهم است که به یاد داشته باشید درمان قارچ پوستی ممکن است نیاز به زمان داشته باشد و پاسخ به درمان میتواند بسته به نوع قارچ و محل عفونت متفاوت باشد. در اینجا چند گزینه درمانی رایج آورده شده است: کرمها، لوسیونها، و پودرهای بیماری پسوریازیس پا ضد قارچ داروهای موضعی مانند کلوتریمازول، میکونازول و تربینافین برای درمان انواع مختلف قارچ پوستی مورد استفاده قرار میگیرند. این داروها مستقیماً روی ناحیه آسیبدیده اعمال میشوند. داروهای خوراکی ضد قارچ در موارد شدیدتر یا وقتی که عفونت به درمان موضعی پاسخ نمیدهد، پزشک ممکن است داروهای خوراکی مانند فلوکونازول یا تربینافین تجویز کند. نکات بهداشتی حفظ بهداشت مناسب، خشک نگه داشتن نواحی مرطوب بدن، استفاده از لباسهای نخی یا تنفسی و تعویض مرتب پوشاک به ویژه جورابها و کفشها میتواند به سرعت بخشیدن به فرآیند درمان کمک کند.
کلوزاپین در بیماران مبتلا به تشنج کنترل نشده، بیماران مبتلا به بیماریهای خونی میلو پرولیفراتیو و آگرانولوسیتوز ایجاد شده در اثر مصرف قبلی دارو، منع مصرف مطلق دارد.
سیاست انتشار مطالب سیاست انتشار مقالات پزشکی در دکترتو